vrijdag 3 januari 2014

Omslagdoek Swappen?

Ik was er al bang voor.
Mijn omslagdoek vind hem heel mooi maar ik draag em toch niet.
Ik vind het echt zonde dat ie in de kast blijft liggen dus:
Wie wil er Swappen?
Wie heeft er misschien 1 in maar 1 kleur of een leuke tas of
misschien iets anders?
9 opmerkingen:

 1. Hihi...Daantje! Weet niet of je het inmiddels hebt gelezen? Maar ik heb inderdaad 2 x dezelfde kaart gehad, met de koeien! Alleen de versiering was net ietsje anders. Dus had ik ze allebei naast elkaar op de kast geplakt. Vond het zo lief dat je zo enthousiast was ;)

  En natuurlijk voor jou heel veel geluk, gezondheid en heel veel creativiteit in 2014.

  Uhh...nee, ik heb geen omslagdoeken liggen. Eigenlijk is er de laatste weken bar weinig uit mijn handen gekomen. Zodra de Kerstboom hier naar buiten is "gegooid" ga ik me weer volop op de blogs en op het haken storten.

  Fijn weekend!
  P.s.: zag ik toch net voorbij flitsen waar je woont! LOL.... mijn vader heeft in dat dorp gewoond, aan de Molenstraat. Toen hij heeeeeeeeeel erg klein was. En zelf heb ik ooit een vriendje gehad uit dat dorp, die woonde.... hahahaha... ook aan de Molenstraat)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo, ik wil wel met je swappen, heb een omslagdoek die ik ook niet draag en dat is inderdaad jammer. Hij is in 1 kleur gehaakt. Ik zal een foto naar je doormailen en dan zie je maar. Ik vind die van jou alleszins heel mooi en zou die wel dragen omdat die meerdere kleuren heeft.
  Grtj

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi, ook ik zou wel willen swappen. Ik zou dan een tas voor je kunnen naaien naar jouw wensen. Laat maar weten.
  X Nana

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb inmiddels geruild met pixie voor een blauwe omslagdoek.

   Verwijderen
 4. Ha heel herkenbaar. Ik ben vandaag begonnen met de crochet along deken en heb net als jij, de kleurtjes dicht bij mezelf gehouden, dat vond ik een hele verstandige tip van jou. Na wat speuren in mijn wolla kwam ik tot een mooi geheel. Mijn kleurensetje zou een kopie van de jouwe kunnen zijn, trouwens. Succes met je deken. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil je eerst een super 2014 toewensen. De sjaal is prachtig en het is zeker jammer om hem in de kast te laten liggen. Gelukkig zijn er mensen die dit graag met je willen ruilen. Zelf merk ik ook dat het belangrijk is om kleuren te kiezen waar je je fijn bij voelt.

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. whaaaa nou zie ik het je had een swap staan... ik kom net bij pixie vandaan..... wat gaaf van jullie beide

  BeantwoordenVerwijderen